Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lekce Flirtu

22. 5. 2011

 Co je to vlastně flirt? 

Flirt se rovná eroticky motivovanému sblížení mezi dvěma osobami, které se mezi sebou snaží navázat nejdřív jen nezávazný kontakt... TAK nějak by se to dalo definovat,  ikdyž ve skutečnosti o nic nejde. Je to jen tvz. někdy nezávazný pokec, neboli laškování.

Jak poznám, že se mnou někdo flirtuje? 

Spousta kluků flirtuje s holkou jen pro to aby se udrželi v kurzu.Když se jim ale nějaká holka opravdu zalíbí, už to pro ně neníí tak snadné. Kluky většinou prozradí pohled, když na vás dlouho bez přestání nebo střídavě civí, je to jasné. Bud' se mu líbíš,  nebo je na tobě něco jiného tak moc zajímavého.

Flirt je vlastně taková hra mezi tebou a nějakým klukemm pži níž si vzájemně vyměnujete pohledy, nemělé úsměvy a vtipkujete spolu. Ovšem, když  se klukovi jasně zalíbíš je to úplně něco jiného. Tohle už tottiž mnohem víc souvisí s láskou. 

 

Při flirtování je nejdůležitější přirozenost. Nejvíce osvědčeně zabírá dělat, že tě ten dotyčný vlastně vůbec nezajímá a jen jakoby ze slušnosti si s tím povídáš ( ik dyž s ním flirtuješ).Nesmíš dát najevo nervozitu.    A nakonec - flirt není nic zapeklitého, vždyt' jde jen o pokec. :)

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Komentář

(Leny, 9. 11. 2015 21:06)

Myslím si, že by to mohlo být trošičku větším písmem a o trochu víc lepší... moc mi tato stránka nevyhovuje, ale jinak dobrý

...

(Deny , 22. 5. 2011 16:32)

Hezky napsané :)